Доставка

Доставката за поръчки на стойност над 199.00 лв. е безплатна.

Доставка с куриерска фирма Спиди.

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод (ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Спиди като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалния документ замества касовата бележка.
Комисионната по Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод е в размер на 0,6% с ДДС, не по-малко от 0,60 лв. с ДДС на пратка и е дължима от получателя на пратката.
Комисионната се дължи след успешно получена пратка.
*Клиентът трябва да запази документа, който замества касова бележка* като доказателство за извършеното плащане!
2. Поръчки подадени до 14:00 ч. се обработват в рамките на същия ден, а поръчките подадени след 14:00 ч. ще бъдат обработени на следващия ден.
3. Посочената цена на пратките за тегло е ориентировъчна/приблизителна. Точното тегло се определя на място при куриера.

Срокът за доставка може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни със срока на неработните дни.

Декларираното от куриера време на доставка на стоката на територията на България е 1 работен ден. Времето за доставка може да се удължи до 3-4 работни дни, когато се извършва до по-отдалечени населени места.

Срокът за доставка започва да тече от изпращане на поръчката от страна на Потребителя. В случай, че е избран начин на плащане „по банков път“- от получаване на плащането. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни.

Когато куриерът Ви донесе стоката, моля проверете дали доставената стока съответства на подадената от Вас заявка за доставка. Проверяването на пратката при получаване е задължително условие при разглеждане на евентуални претенции от страна на клиента по отношение нарушаване на целостта или количеството на пратката по време на транспорт.

При получаване на стоката от куриера и нейното плащане в брой Вие получавате и фактура, която е доказателство за сключване на договор с Магазина. Съгласно ДИРЕКТИВА 2006/112/ЕО НА СЪВЕТА от 28 ноември 2006 година относно общата система на данъка върху добавената стойност, ДДС фактурата не се нуждае от подпис или печат.

Магазинът не носи отговорност за закъснения в доставката, причинени от неизпълнение на куриерските фирми по договора за транспортната услуга, както и поради грешно или неточно подаване на адреса за доставка от страна на клиента.