Плащане

Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност!

При нас може да използвате следните методи за плащане:
1. Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка). Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.
2. Плащане по банков път.

Ако искате да платите чрез банков превод, трябва да изберете този метод в менюто „Избери начин на плащане“ по време на попълването на поръчката. В края на процедурата ще се зареди страница с информация за нашата сметка. Същата информация ще пристигне и като писмо в пощата, която сте посочили при регистрацията. Остава да платите сумата по сметката в удобен за Вас банков офис или да ни я преведете онлайн. Поръчката Ви ще бъде изпълнена, веднага след като парите постъпят в посочената сметка. Този вид плащане е по-бавен от другите, защото изисква технологичното време за превод на сумата и проверка на транзакцията.

Нашата банкова сметка в лева:

Банка: Прокредитбанк ЕАД
Титуляр: КАРИО ООД
IBAN: BG81PRCB92301035625838
BIC: PRCBBGSF

КАРИО ООД ще Ви издаде данъчна фактура по сделката, която ще получите заедно със стоката при доставката. За тази цел трябва да въведете данни за фирмата клиент при регистрацията или в полето за коментар при осъществяване на самата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате затруднения или допълнителни въпроси.